Over mij

Mijn naam is Lara Davids en ik ben geboren op 27 september 1995. 

Grafisch vormgeven is altijd een hobby van mij geweest en op een geven moment dacht ik, ik ga er mijn werk van maken. 

Ik ga graag voor jou aan de slag met een gaaf ontwerp!

Daarnaast zijn paarden een hele grote passie van mij. Sinds mijn 8e rij ik al paard en rond mijn 16e ben ik begonnen met het mennen. In het mennen ben ik dan ook goed actief, zowel thuis als op wedstrijd.

Waar komt de naam Vilaro vandaan?

Mijn eerste eigen pony’s waren de Shetlanders Rosa en Vivian. Zij hebben mij geleerd hoe het is om helemaal zelf voor paarden te zorgen, ze stonden namelijk aan huis.

Ook heb ik veel met ze bereikt met het mennen, maar op een geven moment hadden we het hoogste gehaald. Na lang wikken en wegen besloot ik op zoek te gaan naar nieuwe huisjes voor ze. Ondanks dat ik ze dus verkocht heb blijven ze altijd in mijn leven, ook middels de naam Vilaro.

Vilaro staat namelijk voor Vivian, Lara en Rosa.

Studio Vilaro - DaKo Fotografie (Webformaat)-5
Studio Vilaro - DaKo Fotografie (Webformaat)-1

Mijn pony's

Na het verkoop van de Shetlanders heb ik een jaartje geen eigen pony gehad. Wel verzorgde ik de Draver Yero, die een speciaal plekje in mijn hart heeft gekregen!

In 2020 begon de Covid-19 pandemie en voor mij kwam het toen goed uit om weer voor een nieuwe pony te kijken.

Dit is de Fjorden merrie Tasha geworden en even later kwam daar Wick bij.

Tasha was trouwens ook niet mijn eerste eigen Fjord, want van 2013 t/m 2015 heb ik een oude Fjord genaamd Kjidde heerlijk actief pensioen gegeven.

Tasha

Geboren: 14 mei 2017
Ras: Fjord
Afstamming: Drafur x Kventin

Tasha is een echt merrie en ik vind het heerlijk! In 2020 is zij groen bij mij gekomen en inmiddels hebben we samen al heel veel geleerd. Ze is beleerd onder het zadel en voor de wagen en dan vooral veel buitenritten. Vanaf 2022 zijn we ook begonnen met menwedstrijden wat super goed gaat!

Studio-Vilaro---DaKo-Fotografie-(Webformaat)-31
Studio Vilaro - DaKo Fotografie (Webformaat)-3

Wick

Geboren 12 juni 2020
Ras: Fjord
Afstamming: Drafur x Timor
Stamboeknaam: Wardite van ‘t Vene

Wick is per toeval in mijn leven gekomen toen hij 2 weken oud was. Een van mijn goede vriendinnen Miranda zit ook helemaal in de Fjorden en kocht in 2020 een nieuwe merrie met een veulen aan de voet die nog te koop was. En dat veulen was Wick.

Hij is sinds het begin al een echt knuffelkont en houdt van kusjes geven. Hij mag lekker opgroeien en regelmatig doen we een beetje grondwerk, wandelen of mag hij mee achter de wagen met Tasha.

Foto’s gemaakt door DaKo Fotografie