Videografie & editing

Wil jij jouw product, dienst, cursus of iets anders mooi in beeld hebben door middel van een video? Dan ben je hier op het goede adres! Er is heel veel mogelijk daardoor ook dit echt maatwerk is, ik bespreek graag met je wat jij zou willen.

Dit kan gaan om een mooie bedrijfsfilm, reels, het filmen van video's voor je cursus of wat je maar in gedachte hebt.


Maar ook als je beeldmateriaal hebt liggen maar niet (meer) de tijd; middelen en/of de kennis om dit te editen? Dan ben je hier ook op de goede plek. Ik zorg ervoor dat de video's volledig in jouw stijl zijn. Dit doe ik doormiddel van het luisteren naar jouw wensen en het bekijken van eventueel al gemaakte video's/vlogs.


Jarenlang heb ik zelf video’s/vlogs gemaakt voor mijn eigen YouTube kanaal: Vilaro. Hierdoor heb ik ook al veel ervaring opgedaan en heb ik onder andere voor Felinehoi en Demi van Nikkelen Kuijper mogen editen.

Daarnaast heb ik de cursus Filmmontage op de Amsterdam Filmschool gevolgd en met het editen van de korte film: Duivels Dilemma goed afgerond.


Interesse om samen te werken of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Videografie

Videografie, oude camera

Tarief

Het filmen en/ of editen van video’s komt heel erg neer op maatwerk.

Het ligt eraan wat voor video het is en hoelang ik er dan mee bezig ben. Met een vlog ben ik namelijk korter bezig dan met een korte film.

Mijn uurtarief is €40,00 excl. btw maar er kunnen ook vaste prijzen afgesproken worden.

Er kan altijd vrijblijvend een offerte aangevraagd worden!

Wat mijn klanten en partners over mij zeggen

Sinds kort ben ik begonnen met mijn eigen YouTube kanaal. Dit wilde ik heel graag, maar wel onder één voorwaarde; Lara moet mijn video’s editten. 

Gelukkig stond ze daar voor open! Ik kan lezen en schrijven met Lara, ze heeft aan een paar woorden genoeg en had snel door wat mijn “stijl” was. Lara denkt fijn mee, komt met ideeën en is super creatief. Ik wil niet anders meer & ben echt super blij met haar werk.

Esmé Blankestijn, 

@lifeasesme

"Lara heeft mij geholpen met het ontwerpen van mijn logo. Ik ben zelf niet creatief, dus Lara heeft helemaal zelf een logo bedacht die bij mij en mijn bedrijf past.


Ook helpt Lara mij altijd fijn met het editen van reels voor mijn Instagram pagina en het uitmeten van de kruiden voor de paarden."
Miranda Hofman,

@donderhvj

"Daarnaast verzorgd Lara voor mij ook videomateriaal voor mijn bedrijf. Wekelijks stuur ik mijn beeldmateriaal naar haar toe en maakt zij er weer een toffe video van. Inmiddels mag ik Lara zelfs aan mijn team toevoegen die Reels maakt tijdens evenementen. Lara weet wat ik zoek en heeft aan een paar woorden genoeg."​​​​
Melanie Smulders

@mevrouwwiebelkont

"Lara heeft langere tijd mijn video’s geedit voor mijn Youtube kanaal. Erg fijne samenwerking! Ze bewerkte op vaste dagen en maakt eerder tijd mocht dat ons beide uitkomen en ben altijd tevreden. Ik raad Lara zeker aan! Kan alleen maar positieve dingen bedenken.
Daniëlle Adriaansen

@kwpn.chester